FacebookTwitter

Denna gång är det Erik Sundström 21 år, som berättar om sitt liv på golf-college i USA.

Erik har varit med i Sundsvalls Golfklubbs juniorverksamhet sedan han var i åldern 8-10 år.
Durra har alltså varit ledare för honom sedan starten av satsningen för 10 år sedan. Det är därför extra roligt att följa Eriks framfart i USA under dessa 4 år.
Detta blir alltså Eriks 3:e år på college och första på denna nya skola som han börjat på nu. Erik är den bäst rankade spelaren av klubbens herrjuniorer, om man kollar på hcp i sommar. Men nu har Erik fått gott sällskap av fler juniorer från klubben, som kommit ner i lika lågt eller nästan lika lågt Hcp. Dem får vi läsa om mer i senare reportage.
Här nedan skriver Erik några rader om livet på nya skolan och hur det ser ut där med både golf och studier.
Lycka till Erik.

Erik berättar

Hej allihopa. Lite rapport ifrån Emmanuel College. Jag går nu in på min tredje skolvecka här. Det mesta har än så länge gått bra. Vädret är som vanligt svinvarmt, även på kvällarna. Jag har spelat in mig på en av de två banor som skolan har tillgång till. Det är bra tränings områden och grabbarna i laget är snälla. Kvalet till första tävlingen går om två helger, så innan det så är det bara träning som gäller. Jag är ensam svensk på skolan, men det går hur bra som helst. Amerikamerna tycker ofta det är kul med en internationell student och hjälper därför gärna till då Engelskan gipsar. Skolan är förresten ganska kristet bunden, så det är en hel del bön på lektionerna. Jag saknar havregrynsgröt och fiskrätter, annars så klara jag mig.

Nu utmanar jag även Rasmus KonradssonDaniel NymanEbba Mobergoch Ebba Gustafsson att lägga upp lite bilder från deras respektive skola!