FacebookTwitter

Nu är vi hemma igen efter ett trevligt och bra Allmänna läger i Vemdalen.
Personligen så kan det ha varit mitt 30:e eller 33:e i ordningen, sen man började åka med på dessa läger i början på 80-talet.
Åren har ju gått sen dess och man har fått uppleva väldigt många trevliga barn och föräldrar under dessa 30 år.
Sen har man ju fått vara på lite olika platser oxå under dessa år.
Man började i Vemdalen på 80-talet, sen Klövsjö och Björnrike på 90-talet, och sen nu tillbaka i Vemdalen de 10 senaste åren, sedan 2008. 2007 var sista året vi var i Björnriken, sen dess har vi varit i Vemdalen och trivts bra där.
Lägre börjar på torsdag kväll för de flesta som åker dit, men några kommer även på fredag morgon eller fredag kväll.
Sen kör alla olika åldersgrupper träningar i olika backar och stråk. De yngre grupperna åker mest friåkning med sina tränare och tränar på grunderna.
Detta år var vi 225 personer från Sundsvalls Slalomklubb på plats. Men rekordet för antalet anmälda till detta läger ligger på över 300 personer. Det är så klart svårslaget.
All proviant äter man på hotellets restaurang där det är uppdukat i den stora danssalen för både Sundsvalls Slalomklubb och Djurgården, Huddinge och några fler klubbar som är där på träningsläger.
Det är ju ganska roligt och trevligt att på träna och umgås mer sin klubb i Vemdalen och samtidigt träffa andra barn och föräldrar från andra klubbar.
Från och med nu kan vi faktiskt komma igång och träna hemma i vår egen backe på Södra Berget.

Tack alla för ett jättetrevligt allmänna läger i Vemdalen igen. Hoppas vi ses där igen nästa år.