FacebookTwitter

Efter allt snöande i Sundsvall de senaste veckorna, så har äntligen kylan kommit hit så vi kan få ordning på vår fina backe med ett grymt underlag att åka på.
Det har varit svårt att då den lösa snön att packa ihop sig och bli hård på kort tid, men nu äntligen så ser vi ljuset i tunneln framför oss och just nu denna vecka har vi haft mycket bra väder och mycket bra träningar i vår fina backe.
Veckans träningar med U-14 ungdomarna i klubben har varit fantastiska, med bra utveckling och många bra åk. Träningsveckan fortsätter nu med Super G träning ikväll och sen slalomträning på förmiddagarna både lördag och söndag i vår fina hemmabacke.

Här nedan ser vi härliga bilder och filmer från Sundsvalls högsta berg och fantastiska idrottsanläggning. Här får alla människor vara och åka skidor. Man behöver inte vara tävlingsåkare för att få åka i denna fina backe, utan det finns frikåkningsytor och en skicrossbana att åka i oxå. Sen även en grym barnbacke där alla är välkomna att åka så mycket man vill.
Varmt välkomna ska ni vara hela helgen.

Läs mer nedan om hur du kan få ta del av denna fina anläggning i Sundsvall.
Vi erbjuder både alpin skidåkning och längdåkning för er alla nu på onsdag den 14:e februari kl 07:00 – 09:00.
Anmälan görs till durra.se@gmail.com

Följ med på lite längdåkning och alpin skidåkning nu på onsdag morgon.
Då kör vi Manchesterfrukost med både längdåkning och alpin utförsåkning på Södra Berget i Sundsvall.
Vi kör igång med frukost och föreläsning kl 07:00 och avslutar med en påtår kl 09:00 för alla som vill.
Anmälan görs på följande mail.

Maila till: durra.se@gmail.com

Varmt välkomna.