FacebookTwitter

Grattis Sundsvalls Slalomklubbs U-12 grupp.
Kul läsning i resultatlistan här nedan. Redan efter dag 1 så har Sundsvalls Slalomklubbs ungdomar tagit 5 medaljer och massor av bucklor.
Det är alltså regionfinalen för U-12 ungdomar som går av stapeln i Hamra Fjällen nu över helgen. Idag. lördag var det storslalom på schemat. Och det blev vinst för Sundsvall i U-12, 2 klassen, ungdomar födda 2006. Där vann vi i både dam och herrklassen.
Sara Kongsholm vann i damklassen och Maximillian Aicher vann i herrklassen. Tine Nyberg kom på 3:e plats, Signe Feil blev 4:a och Sandra Björs blev 6:a.
I herrklassen hittar vi William Nordin på 2:a plats och Edvin Hägglund från Nolby slutade 4:a och Eliot Malker slutade på en fin 6:e plats och Edvin Lindqvist kom på 8:e plats.
I 2007 klassen fick vi en medalj på herrsidan genom Calle Persson som slutade på en fin 3:e plats och Ludvig Uppling slutade på en fin 5:e plats.
På damsidan hittar vi på första plats, Emma Forsbeck från Nolby. Där hade vi även Astrid Hedin från Nolby som Snabbast i andra åket, men som tyvärr körde ut i första åket.
Bästa Sundsvalls tjej blev Nora Åberg på en 13:e plats.

Bra jobbat ungdomar från Sundsvall och Nolby idag. Lycka till även imorgon då ni kör slalom.

Resultat dag 1 storslalom i Lilla Världscupfinalen i Hamra