Nu är Norrlandsfinalen över i Lilla Världscupen 2018.
Det blev tyvärr inga medaljer idag för Sundsvall eller Medelpad, men vi har haft många ungdomar topp 10 från både Sundsvall och Nolby.
I damer u-13 så hittar vi Maja Frengen från Nolby som bäste Medelpadsåkare, på en fin 7:e plats. Hon följs av Mathilda Sjöström Jonsson från Sundsvall på en 9:e och Elin Bylund från Nolby på en 10:e plats.
I herrar U-13 så var det Tim Berggren som blev bäste Medelpadsåkare. Tim slutade på en fin 7:e plats efter 2 stabila åk. Vidare hittar vi Axel Svensson på en 10:e plats. Båda dessa grabbar tävlar för Sundsvalls Slalomklubb.
I damer U-14 hade Medelpad 4 tjejer topp 10. Liza Backlund från Sundsvall var bäst av dem på en fin 7:e plats. Sen följdes Liza av 3 Nolbytjejer i rad, Hanna Brugge 8:a, Clara Hägglund 9:a och Emma Hägglund 10:a.
I herrar U-14 så var det nära att Simon Svelander från Sundsvall kunde ta sin 3:e pallplats i finalen. Men en miss i första åket förstörde den succén tyvärr, men det blev en fin 4:e plats ändå med snabbaste tiden i andra åket. Filip Malker Sundsvall slutade på en fin 6:e plats. Båda grabbarna hade chans på pallen även idag, men då båda missade i var sitt åk, så räcker det tyvärr inte ända fram vissa gånger. Men Simon och Filip har gjort en bra Norrlandsfinal i år, så de ska vara mycket nöjda med sina prestationer.
Medelpad tog i alla fall en del lagmedaljer idag, så det ska vi vara mycket nöjda med.

Sammanfattningsvis så ska vi verkligen vara nöjda med alla våra ungdomar på plats i Kåbdalis. Alla har gjort allt vad de kan för att göra sitt bästa  tävlingsbanorna.
Bra jobbat alla ungdomar.

Resultat Slalom i Lilla Världscup finalen i Kåbdalis 2018