Uppstart för golfjuniorerna i utvecklingsgrupperna.

Ja idag var det dags att starta igång satsningen för Sundsvalls golfklubbs juniorer som ingår i utvecklingsgrupperna. Jon och Durra hade samling och och berättade för ungdomen vad som gäller inför säsongen. Sen var det dags att damma av klubborna ranchen. Och det Jon och Durra fick se var ganska imponerande. Grabbarna och tjejerna har inte glömt bort hur man gör, tvärt om så såg det ut som om de har tränat hela vintern. Men det är det ju faktiskt några som har gjort.

Nästa vecka fortsätter träningen med grupperna var för sig. Grupp A på onsdag 17.00 och grupp B på torsdag 17.00.

Rickard visar hur en sving ser ut. Huvudtränaren Jon har lärt mig säger Rickard. klicka på länken.

Rikard slår golf

Vincent gör happy gilmore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...