Johanna har fått ett positivt besked från läkaren.

Jippi sa Johanna i telefon när vi från durra.se ringde upp och fick besked om hennes knä. Johanna säger att det endast var knäskålssenan som var uttöjd.  Det var ju ett glatt besked i allas ögon. Alltså slipper Johanna en jobbig operation och en lång rehab. Enligt henne själv så kommer hon nu att träna upp sitt knä ordentligt så att hon slipper detta problem igen. Hon har tidigare aviserat att fotbollen kommer läggas tillbaka i bollpåsen denna sommar. Men man vet aldrig vad som händer när suget kommer på att få jaga den där runda läderbiten på en gräsäng. Men Johanna poängterar att slalomsatsningen går före fotbollen. durra.se är glad över detta besked.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...