Skönt besked för Nordic. Josef Ramqvist fortsätter med innebandyn.

durra.se fick precis besked från spelaren Josef Rahmqvist att han fortsätter i Nordic. Han har varit en nyckelspelare för dem under säsongen 2009-2010. durra.se har oxå kontaktat ordförande och tränaren för Nordic, Joel Rahmqvist,för en kommentar. Och Joel säger att han är glad för att bror Josef fortsätter i klubben, men säger oxå att han är orolig för att andra lag kommer att jaga honom under sommaren. Men han tycker ändå att det skulle vara kul för Josef själv om han fick spela i en så hög division som möjligt, och därför kan ju Granlo vara det närmaste alternativet om de skulle vara intresserade. Josef själv säger att det spelar nog ingen större roll hur det blir, bara jag får spela innebandy som jag gillar mest av allt efter Barcelona FC. Men som Joel sa så är Nordic jätte nöjd över att han fortsätter.

durra.se ser fram emot att följa Nordic kommande säsong. Laget ser ju fortfarande starkt ut och kommer att spela i division 2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...