Lunch efter ett långt och bra träningspass för Sundsvalls golf elit.

Nu har de ätit sig starka på lunchen efter ett mycket bra träningspass som Jon Sellén har kört med dem. Träningen bestod av ca 1,5 timmes träning på ett stort fält där de tränar sina järnslag. Korta som långa. Efter en kort paus så begav sig laget till övningsgreenen för putt och chippträning. Puttningen var den största delen av träningen. Där fick de yngre juniortjejerna träna väldigt mycket på sitt sikte. Senoirgrabbarna skötte sig mest själv med några små tips från coachen. Efter det var det chipptävling mellan tävlingssugna grabbar. Erik och Juve ville mötas men bjöd även in durra.se:s reporter för en match. Och tro det eller ej, men det var faktiskt durra.se som vann den matchen. Durra.se gratulerar sin reporter till den segern. Vidare nu gäller spel på banan, Så det lär ju bli en fin match mellan grabbarna. Sen efter första passet anslöt tjejen från Stockholm som oxå är med i laget. Hon heter Marie Mattfolk och tävlar med SGK från Stockholm, men ansluter vid seriespelen. Marie är en mycket erfaren golfspelerska.

Film från träningen nedan.

Erik slår wedgar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...