15 åriga Ebba Gustafsson kan vara Sundsvalls nästa stjärna i golf.

Ebba Gustafsson är just nu på elitlagsläger nere i Stockholm och Mälarö tillsammans med de andra lagkamraterna. Golf är ju igentligen en individuell sport, men kan oxå spelas som lagspel. Ebba har spelat golf ca 8 år men bestämde sig för att satsa seriöst för ca 3 år sedan. Ebba har nu kommit ner i hcp 7,5 och är rankad som nr 9 i Sverige i av tjejer födda 95. Ebba är oxå den yngsta tjej i damelitlaget just nu. Men på lägret i Mälarö är hon bara nästyngst eftersom en annan Ebba är med och hon är född 96. Kanske en kommande elitspelare för Sundsvalls GK.  För Ebba Gustafsson väntar nu en lång säsong med mycket träning och många tävlingar. Ebbas närmaste mål är att göra så bra placeringar som möjligt nu under sommaren så att hon får ett fint facit inför ansökningen till golfgymnasiet Uppsala. Och Ebba är beredd att lägga ner mycket träning för att nå dit. Durra.se önskar Ebba lycka till inför kommande tävlingssommar.

Film på Ebba syns här när hon berättar vad hon tränar på.

Ebba berättar om träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...