Fredrik Häggman tillbaka till Sundsvalls Golfklubb.

Ja det stämmer att Häggman är tillbaka på Skottsund och Sundsvalls golfklubb. Efter ett år som medlem i Öjestrands GK så är han nu tillbaka. Häggman spelade i Sundsvalls elitlag i ca 10 år innan han kände att han ville trappa ner med satsningen på golf. Samtidigt ville han spela golf med kompisar för nöjes skull, men han var ändå spela lite tävlingar, så då passade Öjestrand väldigt bra för Fredik Häggman. Men suget för tävlingsspel och seriespel med Sundsvalls GK blev för stort, så Häggman bestämde sig för att gå tillbaka till Sundsvall och för att vara med i Elitlaget där. Vi vet ju de flesta att Häggman är en duktig golfspelare som har tävlat på hög nivå och var nära att lyckas bli den stora tourspelaren som spelar på telia touren. Men det knöt sig nånstans och satsningen lades på lägre nivå och håller fortfarande till att spela elitgolf. Häggman ligger på hcp ca 1.0 och pendlar upp och ner där.

Häggman är ju inte bara en golfspelare av hög klass, han är ju även en duktig innebandy spelare som spelar med Nordic i div 2 nästa år. Men han har ju spelat så högt som i div 1 med Nordic för ca 3 år sedan. Där var han mest känd för sitt patenterade slagskott som kallas för hockeyslagga. Vi på durra.se hoppas Häggman får en trevlig säsong med ny-gamla klubben Sundsvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...