Jimmy och Durra har lagt Pistmaskinen på hyllan.

Jimmy har börjat jobba med hockeybanor efter den långa vintern. Så det gick fort för Jimmy efter att jobbet i backen tog slut. Men Jimmy är en van hockeysarjs byggare och visste ju att det inte skulle dröja länge innan det var dags att dra på sig blårocken igen. Jimmy som är en alljobbare och kunnig på det mesta har ofta inte svårt att få jobb. Det är ju väldigt många arbetsgivare som vill ha en sådan kille anställd. 

Säsongen i slalombacken blev Jimmys lättaste på 4,5 år. Efter att ha fått repa den gamla pistmaskinen allt för många gåner varje år, så fick han äntligen en ny maksin. Den har ju gått felfritt hela vintern och därför har han inte behövt lega under den en ända minut pga haveri. Det är han mycket glad för. När vi slutade för säsongen fick Jimmy frågan om han återkommer nästa säsong som mekaniker och pismaskinsförare till Sundsvallsslalombacke, och Jimmy svarade att han kommer om det inte händer nått specielt. Härligt att höra Jimmy säger alla som vill ha honom kvar. Durra.se har varit i kontakt med honom och hans anhängare. Vi vill oxå se honom kvar i backen.

Jimmy regerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...