Jonathan Ödlund, Jibbarnas Jibbare eller en slalomåkare???

Ja vad ska man kalla killen från Alnö som näst intill bott i backen i vinter? Han var som en galen fågelunge under större delen av vintern med sitt hoppande i Funparken på Södra. Jontex, som han kallas hos vänner, har varit väldigt tränings benägen hela vintern, men inte bara på hoppning som han är duktig på, utan även i den alpina grenen slalom som han aldrig åkt förut. Han har tjatat och gnatat på större hopp varje vecka i Funparken. Han har hoppat högt och gjort stora sköna trix där. allt från en enkel 3:a till stora och höga 1080 talegrab indytouch cork dspinn mactwist. Dessa trix är ju väldigt svåra och kräver stora och bra hopp.

Men helt plötsligt fick Jontex nått bryt och började åka slalom, alltså riktig alpin slalom. Han åkte nått åk i en bana och attackerade käpparna hela vägen. Och helt plötsligt så var han fast i slalomträsket. Jontex fortsatte med slalomträningen näst intill varje kväll i slutet av säsongen. Han ringde och mailade och frågade, är det nån slalomträning ikväll eller i helgen. Och när det inte var träning så lånade han käppar själv och satte egna banor i backen. Jontex blev en ganska duktig slalom åkare efter säsongen. Så vi kanske ska ge honom lite beröm för det. Men Jontex medelar att han kommer gå tillbaka till Jibbing nästa säsong. Vi på durra.se önskar Jontex lycka till med sin karriär.

På bilden ser vi Jontex och hans kompis Tor som står på Schitt in hoppet. Snyggt hopp byggt av Tor med fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...