Golfbanorna har inte varit så bra på väldigt många år.

Ja det är helt otroligt vad fina golfbanorna är i medelpad just nu. Sundsvalls, Öjen och Timrå har nu väldigt fina golfbanor. Greenerna är väldigt täta och fina i gräset. Fairways och teerna är oxå väldigt gröna och vackra. Jag jämför bilder från samma datum ifjol, och där ser man att det är hästlängder bättre nu i år än vad det var i fjol.

Nu säger de flest att de tror att det beror på den långa och snörika vintern som gör detta. Snön låg ju väldigt djup och hög ovanpå golfbanorna i vinter. Och det var inte en +grad från JUL till mars, vilket gjorde att vi slapp isbrännan på greenerna och fairways. Och på Skottsund hade man ju till och med täckt över dem med skyddsplast.  Så nu är det bara ut och spela på sundsvalls banor. Välkomna är vi allihopa meddelar de. durra.se har skickat ur en reporter på lördagsmorgonen för lite provspel. reprotage kommer senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...