Fredrik Nilssons domarkarriär fortsätter.

Ja Fredrik Nilsson meddelar till durra.se att han fortsätter att döma i 1:an. Nilsson som han kallas, har en fin karriär som domare i div 1. Han försöker göra så gått han kan på planen för att få matcherna så finspelad som möjligt. Men han vill även att matcherna ska vara hårda och roliga för publiken, vilket innebär att man inte kan blåsa i pipan för vad som helst. Men man måste vara rättvis och tydlig när man dömer i hockey. Nilsson är även en intresserad golfspelare. Han har inte lyckats sänka sitt hcp under 20 än, men medger att nu ska det bli träning på det oxå. Förra sommaren var han en älskad scramblespelare inom golf. Han slår bra och puttar helt okej. Det är bara utslagen som han har svårt för, men det spelar inte nån roll om man har med andra som kan göra dem, säger Nilsson. Enligt rykten så är det många som vill ha Nilsson i sitt scramblelag. Varför man vill det är ju en fråga oxå. Vad bidrar Nilsson med bäst. Det får man gärna kommentera under bilderna. I alla fall ni som vet vad han är bäst på. Man får gissa oxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...