Johan Näslund väntar på tränarbesked från klubben innan han bestämmer sig.

Det har varit många funderingar angående tränar frågan för juniorerna i Sundsvall. Johan Näslund är en av dem som vill veta hur det blir innan han bestämmer sig för hur hård satsningen blir kommande säsong. Johan har varit en hemma åkare som tränat på hemma plan i Sundsvall och gjort det väldigt bra. Han åker fortfarande jämt med många i 91 åldern som går på Skidgym i övriga Sverige. Det visar att man kan bo kvar hemma och ändå utvecklas till en duktig skidåkare. Johan själv vill verkligen fortsätta med slalom, och vill jätte gärna att de får en tränare som kan hjälpa honom och hans kamrater att bli bättre skidåkare. Johan har en månads vila nu innan han sätter igång med fysträningen inför nästa säsong. Så om 2 veckor är Johan igång igen med träningen. Då ska det slitas och kämpas med löpning  och vikter på gymmet. Johan har idag runt 40 punkter i slalom, som han satsar mest på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...