Jon har nu haft golfshopen öppen i en månad.

Skottsunds bana är nu öppen för spel. Men Shopen har varit öppen sedan slutet av april. Jon Sellén som driver den tillsammans med sin fru Lotta, har ett fint utbud på golfgrejer. I år ser vi att det har väldigt mycket och fina barn och ungdoms golfgrejer.  durra.se var ut och hälsade på hos Jon för att se vad han har att erbjuda. Shopen ingår i den stora kedjan Golfstore. Det är en välkänd och etablerad golfkedja som har som mål att ha samma priser eller bättre, än de andra golfaffärerna som inte ligger vi banorna. Så man ska inte tro att det är billigare bara för att de affärerna är större till ytan. Jon är dessutom väldigt kunnig på golfutrustning och därför är det en fördel att ha en god relation till sin Pro. Jon välkomnar alla till sin butik ute på Skottsunds Golfbana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...