Ställningen efter första dagens spel på Tour de France i golf.

Oj vad härligt vi har det här nere i Grasse. Värmen svettar ner våra pikétröjor på golfbanan. På dagarna är det mellan 25-30 grader i skuggan. Man flåsar och dricker och stånkar mellan hålen eftersom det blir jobbigt att spela när det är så här varmt. Men tävlingen spelas ändå och en slutsegrare ska vi ha imorgon kväll då segertalet ska hållas under middagen.

Ställningen just nu är. 1:a Durra. 2:a Micke Sandberg och 3:a Eric Bäcklund.

Spelet har väl varit lite si så där. Men det spelar ju ingen roll eftersom man får ju ut en segrare oavsett hur många slag som slås. I morgon kommer vi spela en kort bana i bergen. Och med tanke på att den ligger i bergen så kan jag lova att Durra kommer att ha problem att ta sig runt levande i de backarna. Just nu sitter vi på restaurang i staden Antibe och funderar på vem som äger alla de jävulskt stora båtarna som ligger i hamnen. Det är ju helt sjukt vad stor de är. Men vi ska ta oss en närmare titt på dem efter middagen. Kolla in bilderna här nedan så ser du hur vi haft det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...