Efter andra rundan i Tour de France så är det lite ändringar i resultatlistan.Eric och Micke försökte förgäves att komma ikapp Durra dag 2 i tävlingen Tour de France i golf. Durra spelade lite för bra i början på tävlingen. Hade det inte varit för hans otur så hade han nog gått banan på par. Men det räckte att gå första 9 hålen på hcp för att hålla undan. Sen var det blandat spel de sista 9 hålen. Micke rykte upp sig en hel del och tog ikapp några skott sista 9. Men tyvärr räckte inte det för hans del. Nya ställningen är,  Dura 1:a Eric 2:a och Micke 3:a. Fortsättning följer efter kvällens båtvandring och nattens sömn. Kolla in Durras båtar. De går kanske att åka 10 st samtidigt på dem tror jag. Eventullet kan man vara någån till.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...