Sista rundan och avgörandet kom.

Innan vi spelade sista rundan så ledde Durra. Men för att det inte skulle bli en klar seger så vill Eric att vi skulle göra sista rundan till den avgörande, alltså om man vinner den så har man vunnit allt. Han tyckte att den tävlingen var den största och skulle räknas som lite mer än de andra. Men det gick inte Durra med på så han sa att han kan få räkna den som en deltävling istället. Resultatet blev så här. Durra vann och Eric 2:a och Micke 3:a. Men det roliga i tävlingen var ju att det blev lite match av det hela så att spänningen hölls in i det sista. Eric vann sista dagen med några slag. Men Durra hade känning på honom på de 9 sista hålen. Durra öppnade med Birdie och Eric med boggey. Då var Durra ganska övertygad om att det skulle bli en lätt match, men han fick tillbaka direkt på nästa hål då Eric gör birdie och Durra gör boggey. Då är matchen tillbaks till Erics fördel. Och så höll sig matchen ända in på sista hålet, och därmed vinnst till Eric i deltävlingen. Grattis Eric säger durra.se. Men ett ännu större grattis till Durra som vann hela tävlingen. Och grattis även till Micke som kom 3:a. Kul har det varit i all fall. Det kan ni se på bilderna.

Micke fick bju på en öl för att han hade otur med att inte passera Damtee.

Eric och Micke funderar på att köpa en båt tillsammans. Båten var 18 meter bred. Ligger i Antibe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...