Första dagen på vårlägret för utvecklingsgrupperna.

Jag åkte ut till Lunch för att se hur det har gått för ungdomarna. Jon har tränat med dem hela förmiddagen på fältet. Sen var det lunch på ödlundska  innan det var dags för spel på banan 13.30 för första boll. Erik ville gärna visa upp sina snygga lobbslag på puttinggreenen utan för innan han skulle spela. Sen ville även Durra utmana grabbarna på lite puttning på övningsgreenen. Där utmandes han av Theodor och Erik. Ingen vann och ingen förlorade. Alla gick på par. Efter spel på banan blir det middag och efter det är det dags för lite småtävlingar utanför Ödlundska. Sen är det  dags för lite mys i huset innan de ska sova.

[FB 439069530914]

Filmer ser ni här under.

Rikard skuter Driver från 1:an.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...