Byström har äntligen fått suget tillbaka till golfen.

Idag gjorde Bysse sin andra runda på Skottis för året. Byss som är en legend på Skottis har hunnit vare i Turkiet och spelat och tränat golf i en vecka. Efter det så har det inte blivit mer än 2 rundor golf på hemma banan. Men bysse känner ju suget efter att få slå bollen vackert och snyggt mot green. Sen älskar han och hör ljudet av en pippi när den bollen ramlar ner i koppen. Bysse ligger idag på hcp ca 10.5 och försöker spela och träna för att sänka sig mer. Men i år har han lite trubbel med klubbvalet. Han köpte nämligen nya spakar ifjol och som han spelade med hela förra säsongen. Men tyvärr så går de klubborna inte så bra, så nu har han bytt tillbaka till hans gamla igen. Så det blir spännande att följa Byström under kommande golfsommar. Lycka till säger vi från durra.se och även till tävlingen som han ska spela imorgon onsdag. Seniorgolfen även kallad. Ni kan oxå följa Byström på ”Golfbooken 2010”  på Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...