Premiär för Örjan Staff på golfbanan.

Ja det har ju blivit väldigt lite golfande för Örjan de sista åren. Örjan har ju fått ett barn som tar större delen av tiden som han är ledig, och då har golfen fått den senare prioriteringen. Men idag var han tillbaks på banan och gjorde sin premiär runda på Skottis. Och det var inte bara nån vanlig sällskapsrunda heller, utan det var seniorgolfen som hägrade för andra gången denna säsong. Men för Örjan så var inte tävlingen nå viktig, eftersom han inte hade några större förhoppningar om att lyckas på sin första runda. Men kul hade vi i bollen säger Örjan glatt och går vidare. Nu får vi träna lite mer om man ska behålla handicapet på 9,5 avslutar Öran med.

[FB 440527580914]

Örjan och Bysse tvättar bollar på 6:an.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...