Kurserna har tagit fart ordentligt meddelar Jon Sellén Golf.

Vi besöker Jon Sellén Golf för en titt på vad han har för sig på golfklubben. Jon har varit Pro i över 10 år nu, och har en lång karriär som golfspelare. Det började i Hudiksvall för honom själv när han var liten, och fortsatte sen med utbildningar när han blev äldre. Sen när han slutade med slalom och golf på tävlings nivå så bestämde han sig för att satsa på att lära ut golf. Och då för drygt 10 år sedan så började han sin karriär som tränare på skottsunds golfbana och Sundsvalls golfklubb. Där var han då som assisterande Pro innan han började själv som Pro nere i Hudiksvall. Och i just Hudiksvall blev det ca 8 år som Pro innan han fick ta över här i Sundsvall. Så nu är Jon i full gång med sitt 3:e år här i Sundsvall och har gjort det bra. Så vill man lära sig spela golf så ska man ta sig en titt ut till golfbanan på Skottsund, eller ringa till Pro Jon på nummer 060-515171 och fråga om kurser. Det är ju kurser nästan varje dag här ute på klubben. Välkomna meddelar Jon. durra.se tog sig en prov lektion av honom och fick känna på hur det känns att slå bättre när man får tips. Tack för dem Jon.

Besök Jon Sellén golf på hans hemsida.

http://jgolf.se

Och ta en titt på hans utbud och kurser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...