Sundsvalls landslagsåkare är på Bosön för träning och testning.

Oscar Andersson och Veronica Smedh är nere på Bosön för uppläggning av kommande säsong. Här tränas det och testas innan sommaren börjar ordentligt. De har även med sig Landslagstränaren Anders Andersson som oxå är från Sundsvall. durra.se har träffat både Oscar och Anders innan de åkte ner till Bosön. Vi var och spelade golf med Anders i helgen och fick oss en kortare intervju. Och det låter som att Anders tycker att det ska bli kul att träna damernas lag ett år till. Och han har mycket energi att ge ute i alperna när de är där och tränar på snö.

Oscar Andersson säger att det ska bli väldigt roligt att få vara tillbaka i laget igen. Nu när vi är på Bosön får man komma igång med fysdelen ordentligt och lägga upp kommande träningssäsong både på skidor och barmark. Oscar är supertaggad inför vintern. durra.se kommer att träffa både Anders och Oscar igen när de kommer hem, så då kan vi få lite rapporter.

Här ser vi Andy spela golf på Skottsund i Laget-Durra i tävlingen vårsscramblen. Han möter lag-Häggman.

Veronica Smedh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...