Eftermiddags gruppen skötte sig oxå väldigt bra. Kul med så många barn på golfklubben.

Det blev hårdkörning direkt efter lunch oxå. 47 barn stod och väntade på ledarna efter lunchen. Då var det bara för ledarna att ta nya tag. Efter en kylig förmiddag så kändes det nästan som värmebölja på eftermiddan när solen stack fram några gånger mellan molnen. Även eftermiddagsgruppen fick göra samma som förmiddags gruppen. Tiden gick väldigt fort även för dem. För det går ju fort när man har roligt. Den roligaste poängtävlingen var nog när barnen skulle träffa ledarna med bollarna. Som tur är så kör de med gummibollar när de ska försöka träffa ledarna, annars har det nog kunnat sluta mindre bra.

Dubbelklicka på bilden så startar flmen. Puttning på Ödlundska.

[local /wp-content/uploads/2010/06/IMG_1875.mov]

Film från Ödlundska när barnen slår. Dubbelklicka på bilden så startar filmen.

[local /wp-content/uploads/2010/06/IMG_1872.mov]

Erik och Rikard är 2 st killar från utvecklingslaget som har varit duktiga och hjälpt till med Minilägret som ledare. Rikard är 17 år och Erik är 14 år. Båda ligger på mellan 12 och 15 i Hcp. De ska ha ett stort tack för hjälpen. Juniorkomitén tackar även alla andra ungdomar som hjälpte till med lägret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...