Minilägret dag 2. Regn och rusk, och sen sol och moln.

Ja man undrade verkligen hur denna dag skulle bli när man kom till banan på morgonen. Det regnade och plåste i en nästan vinterliknande temperatur. Men precis när uppropet började så slutade oxå regnet att falla. Så träningen kund köras som vanligt, men vi var tvungna att ha på oss varma kläder och mössa under första timmen. Sen blev det lite varmare så då åkte mössorna av. Sen var det nästan som vilken dags som helst när vi tränade.

För eftermiddagsgruppen blev det ju faktiskt sol och lite vita moln. Inge regn alls då i sikte. Då var det många som tog av sig till bara pikétröjan. Sen han vi med ett lite studiebesök i maskinverkstaden där alla gräsklippare står. Då fick ungarna provsitta dem en och en. Många av dem ville även provköra, men där gick nog gränsen. Det räckte med att de fick styra golfbilarna som vi hade med oss. Sammanfattningsvis så hade vi ju en ganska bra  dag på minilägrets andra dag.

DubbekKlicka på bilden nedan så startar filmen när barnen spelar innebandygolf.

[local /wp-content/uploads/2010/06/innebandygolf.mov]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...