Sundsvalls golfklubbs Elitlag åker till Bollnäs för seriespel.

Här tränar våra elitgrabbar inför helgens seriespel. Erik och Mackan ser här till att få till svingen inför tävlingarna. Marcus som har haft lite trubbel med drivern ser ut att ha hittat tillbaka till det raka spelat. Mackan har förbättrat sitt närspel väldigt tydligt i sommar, det visade han tydligt på en tävling förr förra  helgen då han limmade lite här och var och även puttade bra. Erik är väl alltid ganska stabil och kommer nog att vara det nere i Bollnäs oxå. Den som ser mest säker ut på spel denna helg, är Fredrik Häggman som återkommit till laget i år. Han har radat upp bra resultat utan att ha tränat något. Kanske just därför han spelar bra och avslappnat. 4:e spelaren som får spela tror jag blir Mattias Lundström. Han har gått stabilt oxå på de tävlingar han har spelat. En av tävlingarna var han bäste Sundsvallare. Sen har vi Micke Sandberg och Tranfält oxå som åker med, men här tror vi på mindre spel för dem. Men man vet aldrig när det kniper.

durra.se håller tummarna för hela laget som åker ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...