Strömbäck raporterar från Bollnäs.

Under inspelet så mäter grabbarna in hålen med lite avstånd och vinklar och annat viktigt. Man lägger oxå upp en taktik på hur man ska spela banan. Det gör man oftast för att man kan ju få olika flaggplaceringar varje dag. Även Tee-kulorna står olika dag för dag. Så spelar man drive ena dagen så kan det räcka med spoon eller järnklubba andra dagen. Mycket beror oxå på vinden ibland. Är det motvind på ett kortare hål där man bara slår järn normala fall så kanske man måste slå spoon eller drive nästa gång. Samma sak gäller ju korthålen där det kan skilja flera nummer beroende på väder och vind. Strömbäck kommer att rapportera från första varvet som pågår just nu.

laget som spelar foresome just nu är:  Mattias Lundström, Tranfält, Fredrik Häggman och Erik Grahn. Strömbäck och Sandberg vilar nu och spelar på eftermiddagen. Här nedan visra vi lite bilder från gårdagens inspel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...