Sundsvalls tjejer åker till Norge och tränar slalom i Juvas.

3 st Sundsvalls tjejer åker till Norge på ett 4 dagars träningsläger. Tränaren där heter Fredrik Nyberg och är en gammal WC-åkare från Sundsvall med 7 WC segrar i bagaget. Anna Leino, Anna Arnesson och Johanna Wallin sitter just nu i bilarna på väg dit. Det är ca 70 mil dit och det tar ca 8 timmar att köra. Sen ska de upp i bergen mot en glaciär som ligger på drygt 2000 meters höjd. Man har ju svårt att tänka sig att man ska träna slalom mitt i sommaren. Men så är fallet för dessa tjejer som satsar hår på slalom. De vill verkligen bli något i denna trevliga sport. Skönt oxå kanske att komma iväg från Sundsvall när det är så här dåligt väder. durra.se kommer hålla sig underrättad på hur det går där i Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...