Hole in One av Mattias Lundström i Bollnäs.

Det var på hål 17 i Bollnäs på seriespelet som Mattias gjorde sin första Hio nånsin. I alla fall vad vi tror här på redaktionen. Mattias slog ett fint slag rakt mot greenen, men sen såg de aldrig att bollen gick i hål. Först när de kom fram såg de att bollen inte låg på greenen, så då var det bara till att söka. Men då kom de på att den kan ju ha gått i hål. Så Lundström springer fram till koppen och tittar ner. Sen hörs ett vrål, COMONE. Bollen är i hål. Fan vad skön säger Lundström. Han låg  på +4 innan 17 hålet och sen efter så var hana bara + 2. Men slutade sen på +3 efter en boggy på 18. Men vi fick oss en intervju med Lundström och kunde då bekräfta att det var hans första Hio.

Durra.se gratuelerar naturligtvis Mattias till sin Hio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...