Wilmer provar skor inför premiär träningen imorgon kl 11.00.

Willmer har spelat 9 hål i dag på Skottis. Sen var det dags för lite vila medan mor och far spelade några hål till. Efter lunchen så var det dags att prova lite nya skor. Willmer gjorde ju sin första runda för året idag, och kände väl att han måste ha nya dojer. Kanske för att han har växt ur de gamla. Men imorgon drar det igång på allvar med golfträningen. Då börjar den första gruppen träna kl 09.00 och sen tränar willmer i den sista gruppen kl 11.00. Sen kommer Willmer även att träna på onsdagar med våran Pro Jon Sellén i utvecklingsgrupp C. Wilmer har tränat golf med Durra i 2 år nu och känner sig nu mogen för att ta ett steg till inom golfen. Det ska bli kul att satsa lite mer säger Willmer Thörnberg.

durra.se önskar Willmer lycka till med sin satsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...