Leffe Hedström är äntligen hemma på lite semester på Skottis.

Ja man fick sig en lite intervju med Leffe i shoppen. Leffe behövde nya skor och passade då på att gå in J,golfs fina butik ute på Sundsvalls golfklubb. Vi fick där veta att Leffe för första gången har varit och tränat golfslag på Årsta fältet nere i Stockholm förra veckan. Och när jag säger första gången så menar vi verkligen första gången. Leffe har aldrig tränat på en ranch i hela sitt liv, och det är ju ganska magiskt att ändå ha ett så pass lågt hcp som leffe nu har. Han ligger på runt 8 i hcp. Nu ska han passa på att köpa på sig lite nya skor och ut och spela lite med frugan under semesterveckan. Leffe har faktiskt varit med i Sundsvalls Elitlag som yngre spelare. Men han var aldrig den som var ute och tävla på större allvar, han såg det mer som en liten rolig grej att vara ute och spela med storpojkarna. Idag så ser många av medlemmarna Leffe som en legend här ute på klubben. Hoppas nu att vi får se lite mer av honom här på banan oxå, säger en medlem som vi intervjuade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...