Start kl 10:30 för Sommarcupen på Skottsund.

Ja nu är det dags för första deltävlingen i Sommarcupen. Torsdag den 24 juni 2010.

Tävlingen kommer att spelas 7 gånger och kanske 8 om det hinns med. Men det är bara de 4 bästa tävlingarna man behöver räkna, eftersom många är borta under sommarlovet. Då ska man inte behöva känna sig orolig för det. Så man kan åka iväg på semester i lugn och ro.

Tävlingen är till för alla som är med i en träningsgrupp i Sundsvalls golfklubbs regi. Eller så räcker det att man bara är medlem i klubben. Man kan inte komma från en annan klubb och inte deltaga i tävlingen. Men om man är med i en träningsgrupp på klubben men inte är medlem så får man deltaga.

Sen gäller oxå att man har klarat gröntkort och att man har spelat ner sig till Röd tee. Alltså utslagsplats röd. Man behöver inte ha 36.0 för att var med i tävlingen, utan det räcker att man har 36+ och går från rött om man har klarat spelprovet från minst grönvit tee. Och det är då man flyttar bakåt till röd tee.

Vill ni efter anmäla er nu på morgonen så måste ni ringa till Helen Moberg så fort ni kan. Hon släpper nämligen iväg start-tider till andra annars om vi inte fyller upp bollarna. Har ni glömt att anmäla er så ringer ni till Helen moberg senast kl 09.30, sen släpps tiderna.

Hennes nummer är.   Tel. 070-591 11 92

Mvh Durra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...