Alpin legend gör comback på golfbanan.

Efter 10 år som passiv golfare så tar han fram grejerna igen. In på Jon Sellén Golf och handla lite klubbor och sen ut på ranchen och öva. Durra.se följde med på combacken. Vi ser snabbt att Legenden Mattias Westling inte har spelat golf på många år. Men vi ser oxå att det finns en liten talang i honom och att han har varit duktig på golfen. Mattias hade faktiskt ner mot ca 8 i hcp på den tiden han spelade mycket golf. Men sen tog studierna över och jobb efter det. Men nu är alltså golfsuget tillbaka och då passar det ju bra att träna med sina gamla kompisar hemma i Sundsvall. Durra.se kommer att gå med en runda nästa gång han kommer hem till stan och ska göra sin debut på banan.

Här under i filmen ser vi hur det ser ut för Mattias.

Dubbelklicka på bilden så startar filmen.

[local /wp-content/uploads/2010/06/Hasten-slar-pa-ranch.mov]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...