Slalomåkerskor provar golf under sommaren. Men hur länge till då?

Efter att precis ha varit i Juvas och åkt slalom söndag – onsdag denna vecka så var tydligen suget på att prova på något nytt stort. Golf  var tydligen något nytt för dessa 2 småtjejer i mitten av tonåren. Då kontaktade de en golftränare och frågade om det var okej att testa på sporten en gång. Självklart så gick väl det bra. Men hur bra gick det för tjejerna att spela. Ja filmen som visas här under säger väl en hel del. Men enligt tränaren så fanns det många saker som kan förbättras tills nästa gång det ska testas golf. Puttningen ska vi nog titta en hel del på, för vad sägs om att putta 7-8 gånger innan bollen gick i hål. Svingen såg tydligen helt okej ut på ranchen. Durra.se var ju där och tittade och meddelar att det fanns faktiskt lite talang. Lycka till önskar vi oxå till det framtida golfandet, från redaktionen.

Dubbelklicka på bilden nedan så startar filmen.

[local /wp-content/uploads/2010/06/Anna-Leino-slar-pa-1an.mov]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...