Nytt banrekord igen på Skottsund. 2010-07-06

Det var en trevlig eftermiddag som 2 av Sundsvalls golfklubbs duktiga unga förmågor var ute på övningsfältet för att spela på korthålsbanan. Det var ju ett svårt rekord som Jon Sellén satte på måndag kvällen, -9 , och Erik Grahn gjorde -8. Men Ebba och Durra ville verkligen göra ett försök att slå detta rekord. Första varvet blev en uppvärming inför kommande runda. Ebba hade lite oflyt på första varvet och tog upp bollen till slut efter ett skogsbesök. Men Durra lyckades faktiskt gå runt på -7 som var det förra rekordet. Men på andra varvet så lyckades Ebba med en fin början.På  hål 1 och 2 gör hon Eagel och ligger då -4. Durra gör Birdie och Eagel och har 3 under. Sen ökar Durra takten och gör Birdie Eagel igen. Och ligger då 6 under efter 4 hål. Ebba lyckas gå ner till 5 under inför de 2 sista hålen och durra gör ytterligare en birdie på 5:an och ligger 7 under inför de 2 sista. Där gör Durra Birdie på 6:an och Eagel på 7:an, och där har vi ett nytt banrekord. Det kan ni se på filmen nedan. Ebbe avslutar med 2 birdies och slutar på -7 som var det gamla banrekordet från förra veckan, som Jon och Erik slog under måndag kvällen. Grattis säger redaktionen till Durra och Ebba som nu innehar damernas rekord.

Dubbelklicka på bilden nedan så ser ni filmen om banrekordet.

[local /wp-content/uploads/2010/07/Durra-putt-banrekord.mov]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...