Sundsvalls Golfklubbs Elitherrar har spelat klart dag 1.

Under lördagen är det Singlar på Aspeboda golfklubb. Durra.se har inte fårr laguppställningen ännu, men antager att det blir Häggman, Erik och Lundström som spelar i första läget. Den fjärde spelaren kommer att stå i mellan Tranan och Strömpan.

Men på fredagseftermiddans bestboll så sköt grabbbarna 69 i båda lagen. Så det är väl ett godkänt resultat måste meddelas. Micke Sandberg kommer med mer info imorgon lördag om hur det går. Durra.se har tyvärr ingen reporter innne på redaktionen förän på kvällen, så det blir sena rapporter. Kanske vi hinner lägga ut laguppställningen.

Det är Mattias Lundström som är lagkapten och tager ut laget. Honom ser vi på bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...