Regnig Elitstege i dag på Öjen. Endast 7 deltagare ställde upp.

Vi kan väl alla räkna ut att det var pga regnet som de flesta inte var med på dagens Elitstege. Men 7 st trotsade regnet och gick runt i 18 hål och spelade någon typ av golf. Det var inte så många bra resultat i boll nr 2 i alla fall meddelar Henrik  Sjögren. Bästa resultat i den bollen var 89 och sattes av Filip Wiklund. 90 hade Durra och Jonte hade 91. sen kom Sjögga på 93. Men Sjögren ledde länge på slutet, men råkade ut för något tråkigt på hål nr 16 där bollen inte ville i hål fören efter 13 slag. Så därför blev det så högt skjutet för Sjögga. Men han meddelar oxå att det var en trevlig runda trots regnet och de höga resultaten. Det var ju faktiskt första gången jag gick från vit Tee här på Öjestrand, meddelar Sjögga. Nästa gång ska vi Skjtuta lågt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...