Alexander Vallin slog banrekordet för barn under 12 år.

Det nya banrekordet på för juniorer under 12 år ligger nu på 5 under par, alltså 22 slag på korthålsbanan. Alex imponerade stort på sin tränare när han limmade upp boll efter boll på greenen på övningsfältet, när gruppen hade träning där idag på förmidagen. Så det var inte så överraskande att Alex skulle spela bra på korthålsbanan. Hans kamrater spelade oxå bra idag på banan, men de var en liten bit bakom Alex denna gång. Men nu vet alla vad de ska träna på för att bli bättre på de korta slagen in mot green. Så nästa gång de kommer till korthålsbanan så kommer kanske Alex banrekord att ryka. Han kanske till och med slår det själv. Om ni kollar på filmen nedanför bilden så ser ni ett litet smakprov på hur det går till att spela där. På bilden nedanför ser vi Kalle och Alex efter andra rundan på korthålsbanan. Lucas Alder och Viktor Persson spelade även de bra på de 2 varven som spelades. Grabbarna är riktigt på hugget nu kan man se.

[local /wp-content/uploads/2010/07/Alex-spelar-in-på-korthålsbanan.mov]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...