Slalom Matchen vanns lätt av den vise manen.

Ja det räckte inte att vara ung och stark idag då slalommatchen skulle avgöras på Timrå golfbanan. Alexander Kling sköt bort sig på första 9. Och Sebastian Östman sköt bort sig fullständigt på de sista 9. Durra, som i denna match får kallas för den vise mannen, höll sig på banan bäst av alla. Han kunde till och med kosta på sig en fyrpel på 18:e hålet för att få lite spänning i matchen. Nu blev det ingen spänning ändå i matchen eftersom Sebbe och Alex sköt bort sig oxå. Sebbe var så besviken att han stal Scorekortet och gömde det.

Men efter en rejäl utskopning av Durra så ville ändå Sebbe och Jansen ha en revansch mot honom. Så det föreslog en ny runda 18 hål efter en lättare måltid mat i resaurangen. Så blev det oxå. Men tyvärr för Sebbe och Jansen så spelade Durra på topp och lekte med dem. Han sköt 78 slag andra rundan, medans Sebbe och Jansen sköt massor av skott. Det gick inte ens att räkna dem tillslut. Revansch kommer nog att begäras av Lille Sebbe snart igen.

Här på bilden nedan så ser vi Sebbe mitt i en sving som ska försöka slå en boll över vattnet på 12:an. Tyvärr kommer bollen bara 20 meter framåt ner i buskarna före Dam-Tee. Så det blev inget bra resultat här heller för Sebbe. 10 slag innan det var över. Men första 9 spelade han bra. Då sköt han 38 slag. Andra 9 blev det 54.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...