Sommarcupen och grönakortet.

Hej på er alla igen.

Senaste Sommarcupen hade deltagarrekord på 30 st barn och ungdomar. Detta ser vi från Sundsvalls Golfklubbs juniorkomite som en lyckad speldag. Och vi antager nu att eftersom tävlingen/spel på banan, har blivit så populär, så kommer platserna till att kunna deltaga på detta att bli snabb gå åt under första dagarna i veckan. Så mitt tips till er alla är att anmäla er snabbast möjligt under helgen eller på måndagen. Och det gör man från och med nu bara på durra.se. Om antalet anmälda blir för många så är det först till kvarn som gäller. Och det ända sättet jag ser det är ju när ni anmäler er på durra.se där ni hamnar i den ordning ni har anmält er. Har ni ingen dator eller annan tillgång till att anmäla er, så tycker jag att ni ska ringa till ern släkting eller kompis som kan göra det åt .er.
Antalet platser kommer vara 32 st. Anmälan går att göra från och med lördag eller söndag. Eller när den gamla listan försvinner. OCh det ska den göra natten mellan fredag och lördag.

Sen vill jag påminna alla som ska träna och ta gröntkort, att de har med sig boken som vi har delat ut. Den är viktig för mig och erat barn så de få godkännande påskrift av mig vid varje prov.
Vi har börjat göra några prov med en del grupper nu denna vecka.
Så kolla varje gång när ni åker till träningarna att boken är med. Mitt tips är att den alltid ligger i bagen. Och var rädd om den.

Mvh
Durra
Sundsvalls Golfklubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...