Just nu under dessa sista veckor kommer är det många som spelar upp för gröntkort.

De är ju bara 2 veckor kvar nu av träning för barnen. Och efter 9 långa träningsveckor så är det dags för avslutning för alla barn som har varit med. Då spelar vi scramble och börjar med första start ca, kl 10:30. Men innan denna avslutning så ska vi hinna med lite teori och toriprov, sen ska vi ju hinna spela upp alla prov som ska göras. Och dessa prov har vi tränat på under hela sommaren och ska försöka klara av nu de sista veckorna. Men man måste ju träna själv oxå. Det har vi en film här nedan som visar. Adam Ekholm klarar här på filmen av att slå 3 driver i rad spikrakt. Så han fick en påskrift av sin tränare om att han har klarat den övningen. NU har han bara järnklubborna kvar att klara av. Och efter en titt på den svingen så ser man att det inte är så långt kvar där heller. Så imorgon ska han försöka spela upp för dem. titta på filmen så ser ni hur fint han slår.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dAK8xaIqSOA[/youtube]

Snyggt slag Adam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...