Mats Eriksson gör om vid ranchmattorna. Nya reklamskyltar ska upp.

Här ser vi när Hjälten Mats Eriksson jobbar och sliter med våran ranch. Han sätter dit nya bräder och plåtar så det blir snyggt. Mats började med detta i helgen och har fortsatt med det under början av denna vecka. Alla vet säkert att det har varit lite trasigt där en längre stund, så det är bra att det byts ut.

Tack Mats för ditt jobb.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R61zLK7vZaE[/youtube]

Sen ser vi oxå på ranchen att Banarbetarna lär sig spela golf. Detta är för att de ska få lite bättre förståelse för golfen. De flesta av dem tycker att det är en mycket bra idee att lära sig golf eftersom man jobbar på banan. Sen kan det ju hända att man blir biten av golfen, och då kan det ju bli ännu roligare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...