Det börjar närma sig höst snart. Golf enligt Jon har en hög status hos storspelare.

Storspelare som Sjögren och Hällas kommer att komma med fina lag till tävlingen ”Golf enligt Jon”. Hällas kör sitt starka lag med Hamberg, Mr glove och Stefan Andersson.

Sjögren släpar med sig John Lehneberg ( om han nu inte har nån innebandy match), Durra och Lundström. Eventullt byts John ut om han inte kan, mot en hög hcp:are. Lag Sjögren ska komma igång med puttningen bara, så det blir några birdies mer än vanligt. Tävlingen går i slutet av September, men börjar redan bli en het pära bland Scramble lagen som ligger på topp. De långtslående grabbarna vill ju visa muskler innan så det blir lite nervositet bland de andra. Som vanligt brukar ju Fredrik Häggman oxå ha ett bra lag med sig till tävlingen. I år är det lite mer oklart hur hans Laguppställning ser ut.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M9uxeXHImjk[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...