Marcus Strömbäck på väg tillbaka lagomt till Norrporten Open.

Strömpan, som han kallas för, är nu på väg tillbaka efter en djup svacka i sin golf. Marcus har  under en tid i början av sommaren byggt om sin sving med sin tränare Jon Sellén. Och alltid när man gör om svingen så blir det svårt att hitta en ny kännsla som man kan hantera på ett bra sätt. Och eftert många tävlingar med många snedslag så har Strömpan tränat på en hele del för att hitta tillbaka till den där kännslan man måste ha för att kunna spela på topp. Han har ju inga problem med längderna i slagen, utan det har varit riktningen som har strulat för honom. Vi tog oss en pratstund med honom under hans träningspass idag på Sundsvalls Golfklubb.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=poBjIJuvkTU[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...