Nu är det dags för Drakfestivelen igen. Slalomklubben har lag även detta år.

På fredag och lördag den 13-14 augusti så är det dags för Drakfestivalen.

Lördag

Efter en trevlig helg med Roxette och annat trevligt, så är det bara att ladda om till Drakfestivalen. Denna festival är en årlig återkommande tävling mellan företag och föreningar. Sundsvalls Slalomklubb är med i år igen som vanligt. På papperet ser det ut som att vi har ett bra lag i år oxå. Vi har lite fler yngre med i år, och tyvärr inga äldre veteraner.

Fredag

Sen på fredag kväll är det ju oxå som vanligt en Drakkamp mellan stadens elitföreningar. Där har Sundsvalls Skidelit vunnit 6 år i rad. I år är grenarna lite annorlunda, men blandningen mellan slalomåkare och längdåkare i båten kommer inte att ge sig utan kamp detta år heller. Så ni som är publik ska naturligtvis vara där och heja på slalomklubben.

I laget på fredagen så har vi en kille som heter Anders Svanebo. Han är en mycket duktig längdåkare. Just nu leder han Världscupen i Rullskidor. Anders är oxå med i Svenska B-Landslaget. Så vi har en riktigt bra kille i laget. Anders är förövrigt Vice-lagkapten i laget.

Klara för årets Drakbåtstävling på lördag är. Mari Rumm, Jenny Wickholm, Petter Westerlund, Torsten Netterstrand, Johan Näslund, Jonas Lundgren, Viktor Lindberg, Oscar Andersson, Pär Abersten, Alexander Kling och Sebbe Sjödin. Jens Bergqvist har nu sagt ja till en plats i laget. Så nu är vi komplett.

På bilden ser vi. Från vänster: Jörgen Lundgren, Torsten Netterstrand, Johan Näslund, Jonas Lundgren, Sebbe Sjödin, Niklas Westman, Sebbe Östman, Tomas Alder och Jörgen Persson. På knä framför har vi, Petter Westerlund, Maria Rumm och Jenny Wickholm. Stående fram till höger har vi Lucas Alder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...