Häggman var som en Birdiemaskin på in rundan idag på Senioren.

Efter en mycket trög 41 runda av Häggman på de första 9 hålen, och en hyfsad 40 runda av Durra, så stila Häggman till sig ordentligt på de sista 9. Durra gjorde tvärt om. sköt 45 in istället för 39 som det var tänkt. Häggman gick de sista på 32 skott med väldigt bra spel. Eagel på 11:an och en 5 meters birde på 12:an. Alltså 3 under efter 3 hål. Sen ångar han på med Par enda fram till 17 där han sänker en halvmeters för birdie igen. På 18 trodde vi nog alla att han skulle vika ner sig med en 3 putt och en bogey. Men inte då. Han puttar första putten 5 meter förbi från 25 meters avstånd Men sen lyckas han ramla i en grym putt på ca 5 meter som gör att han får ett fint par. Alltså 32 skott andra 9. Med det vann han just den tävlingen där man bara vinner på inresultatet. Ingen annan i bollen var nära att vinna någonting. Ja, Durra var i och för sig 3:a ut på 37 netto. Men annars var det blekt spel från de andra i bollen. Men grattis Häggman önskar Durra.se. Men det var skänt med Caddysar där de duktiga juniorerna fick träna inför Norrporten Open där de ska gå Caddy åt några spelare.

På bilden ser vi Spelrana Fredrik Nillson, Fredrik Häggman, Durra och Marcus Strömbäck med Varsin Caddy. Smågrabbarna från vänster är. Wilmer Thörnberg, Viktor Persson, Alexander Vallin och Kalle Kristiansson.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qtsd6SmoZEU[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...