Ebba Gustafsson laddar för Norrporten Open.

På lördag sätter Minitourtävlingen Norrporten Open igång. denna tävling är en ganska stor tävling i Medelpads sätt att se det. Det är nämligen den största tävlingen vi har här i regionen. Ebba G berättar hur hon laddar upp och vad hon gillar denna tävling. Hon visar oxå upp en nyhet som gör att golfen är ännu roligare just nu. Durra.se har och gått med på ett vad med Ebba för att få tävlingen ännu mer spännande.

Vi redaktionen hälsar ett stort lycka till åt henne.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iduVGRXoyTU[/youtube]

Här på bilden nedan så ser vi en stor bidragande orsak som gör att Ebba tycker att golfen är extra rolig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...