Sundsvalls Slalomklubb körde väldigt bra i semifinalen i år igen.

Tyvärr räckte inte ett väldigt bra lopp för att spöa laget som kom 2:a totalt i Drakbåtsfestivalen. När båtarna bröt mållinjen skiljde det bara 25 hundradelar mellan Plan 2 och Slalom klubben. 3:e laget, Sport o Funktion var aldrig med i slutstriden i kampen om segern. Men de kämpade bra även de. Plan 2 körde sedan finalen mot Rättspyk och Skanska. Där kom Plan 2 på andra plats efter suveräna Rättspyk. Sammanfattningsvis kan man säga att Slalomklubben har gjort det väldigt bra idag på tävlingen. Grattis till ett mycket bra sista lopp. På filmen nedanför bilderna ser vi en sammanfattning av dagens paddling.

Detta Önskar Durra.se

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_YIwO-qlMsk[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...